Support2020-07-31T13:37:01+00:00

Veelgestelde vragen

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat kan ik doen?2019-12-11T13:31:32+00:00

Ga naar de login pagina van de Empowerment Company member omgeving.

Je komt dan in het scherm waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Je kiest in dat scherm voor ‘wachtwoord vergeten’: dat zie je onder het invulveld staan.

Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld voor het Krachtkompas. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen.

Let op: de afzender van deze email is ‘Wordpress’. Dit wordt wel eens als spam gezien, dus check ook even je spambox en/of reclamebox in je mail.

Help! Het inloggen lukt niet.2021-10-12T08:18:14+00:00

Heb je de juiste inloggegevens gebruikt, maar lukt het inloggen toch niet (blijf je bijvoorbeeld terugkomen op de inlogpagina), dan kan je het volgende proberen:

 • Optie 1: Log in via een zogeheten incognitovenster of InPrivate venster. Dit venster vind je via de balk van je browser, rechtsboven bij het menu. Er opent dan een nieuw venster waarin je de Membership omgeving kunt opzoeken om in te loggen. Gebruik hiervoor de volgende link: https://members.empowermentcompany.nl/wp-login.php
 • Optie 2: Het kan zijn dat de browser waarmee je wilt inloggen, een oude instelling onthoudt en het inloggen daardoor niet (meer) lukt. Vaak lost dit probleem zich op door de zoekgeschiedenis / browsegeschiedenis te wissen via de instellingen van je browser. De instellingen vind je via de menubalk van je browser. Voor het wissen doorloop je de volgende stappen:

1. Sluit eerst alle vensters van de membership omgeving;
2. Klik dan op je browse geschiedenis;
3. Kies ervoor om alle geschiedenis te wissen, vink alle opties aan die aangeboden worden om te wissen.

 • Optie 3: Probeer in te loggen via een andere browser, dus bijvoorbeeld via Mozilla Firefox, Safari of Internet Explorer. Wil je inloggen met je laptop en lukt dat niet? Kijk dan of inloggen wel lukt via je tablet of smartphone.

Heb je nog steeds hulp nodig bij het inloggen? Neem dan contact met ons op via support@empowermentcompany.nl (met, indien van toepassing, jouw coach in cc). Vermeld daarbij of je Apple of Windows gebruikt, en welke browsers je geprobeerd hebt. We proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen voor een oplossing.

Loop je in het weekend vast of heb je urgent hulp nodig én heb je eerst alle bovenstaande opties al geprobeerd? Stuur dan een WhatsApp-bericht.

Toegang tot de modules van het Krachtkompas2020-11-27T10:25:50+00:00

Via het hoofdmenu item Krachtkompas vind je het overzicht met alle modules.

Goed om te weten: als je start, krijg je toegang tot de introductiemodule en module 1. De andere modules worden vervolgens wekelijks vrijgegeven.

Wanneer je eerder toegang nodig hebt tot modules neem dan met ons contact op, via support@empowermentcompany.nl.

Over de members omgeving

Hoe lang heb ik toegang tot de membership omgeving?2020-09-25T10:53:24+00:00

Je hebt zes maanden toegang tot de omgeving en – indien van toepassing op jouw traject – zes maanden de tijd om je coachingssessies in te plannen en/of powercoachings (online groepssessies).

Wanneer is het handig om een coachingsessie in te zetten tijdens mijn traject?2020-09-25T10:52:17+00:00

Hiervoor krijg je tips in je werkboek en in de introductievideo. Het is geheel aan jou, maar logisch is in elk geval ergens tussen module 4 en 6 (want dan ben je bezig met zelfinzicht verkrijgen, en dat kan wellicht verdieping gebruiken). En ook rond module 7 en 8 zal je waarschijnlijk nog wel minimaal een sessie kunnen gebruiken, omdat je dan echt de vertaalslag gaat maken naar de praktijk en dat vinden veel mensen niet zo makkelijk.

Krachtkompas programma

Inschrijven en data powercoachings2022-04-12T07:11:55+00:00

Zodra je een Krachtkompas-traject gaat volgen, kan je je inschrijven voor een powercoaching door een mail te sturen naar hallo@empowermentcompany.nl. Dit kan tot uiterlijk 48 uur voordat de powercoaching plaatsvindt. We sturen je in de week ervoor altijd een reminder. 

Stuur hierbij jouw coachvraag mee, als je die hebt & daarop gecoacht wilt worden. Vervolgens ontvang je een Zoomlink om aan de powercoaching mee te doen.

Een powercoaching gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Je kunt je inschrijven voor een powercoaching gedurende het half jaar dat jouw Krachtkompas-traject loopt, je mag er aan maximaal 3 deelnemen. Ze duren altijd van 11.00 tot 12.30.

Data voor de powercoachings (11.00 – 12.30) in 2022:

 • dinsdag 11 januari
 • dinsdag 8 februari
 • dinsdag 8 maart
 • dinsdag 5 april
 • dinsdag 31 mei
 • dinsdag 5 juli
 • dinsdag 6 september
 • dinsdag 4 oktober
 • dinsdag 1 november
 • dinsdag 29 november
 • dinsdag 20 december
Wat is powercoaching?2021-11-17T10:43:04+00:00

Gedurende het half jaar dat jouw Krachtkompas-traject loopt, heb je recht op 3 powercoachings: dat zijn online groepssessies met andere Krachtkompas-kandidaten. Elke deelnemer stuurt vooraf een vraag in waar hij of zij op gecoacht wilt worden. Het is vervolgens de bedoeling dat elke ingediende coachvraag aan bod komt: je leert dus ook van de coaching van de andere deelnemers.

Het zijn bijeenkomsten waarin we in vertrouwelijkheid en veiligheid aan de slag gaan. Het zijn allemaal Krachtkompas-kandidaten: dus gelijkgestemde mensen die net als jij leiderschap nemen over hun werkgeluk.

Voordelen van deze gezamenlijke groepssessies:

 • Je leert van elkaar: van elkaars vragen en van de processen die de anderen doorlopen.
 • Het lucht op om jouw eigen kwetsbaarheden en onzekerheden te kunnen delen met gelijkgestemden: vaak ben je daarin helemaal niet alleen.
 • Je pakt makkelijker en sneller door op afgesproken acties, omdat er ‘getuigen’ zijn met wie jij jouw acties hebt gedeeld.
 • Online coaching heeft tenslotte grote voordelen ten opzichte van ‘fysieke’ coaching. Je kunt je beter ontspannen omdat je in jouw eigen vertrouwde omgeving bent: dat helpt om sneller tot de kern te komen. En natuurlijk is het ook heel prettig dat je geen reistijd hebt!

Een powercoaching duurt maximaal anderhalf uur; elke vier weken is er een powercoaching.

Ik heb een druk leven, hoe maak ik ruimte voor het Krachtkompas?2018-07-21T12:49:18+00:00

Succes en verandering vraagt toewijding en tijd. Wat je erin stopt haal je eruit. Maar tegelijkertijd kun je geen ijzer met handen breken en is het van belang dat je realistische doelen stelt. Als jij 2 tot 4 uur per week vrijmaakt voor je traject, kun je heel veel resultaten boeken. Maar alle beetje helpen. Het zogenaamde vlindereffect kan ook voor jou gelden! Dus kijk kritisch naar je agenda en kijk waar je ruimte kan maken. Al is het een half uur per week. En blok dat half uur. kijk hierin 1 van de video’s, doe 1 van de oefeningen of werk aan je loopbaanvisie of vision board. Stap voor stap. Als je een half jaar lang een  half uur per week neemt, heb je in totaal 13 uur geïnvesteerd in een leven en werk dat goed bij jou past en ben je dus een stuk dichter bij dan nu. Kortom, leg de lat daar waar het voor jou haalbaar is en weet: alle beetjes helpen. Als je maar iets doet, een beetje tijd vrij maakt, komen  inzicht en verandering.

Wat levert het Krachtkompas mij op?2018-06-06T17:58:10+00:00

Na het doorlopen van het Krachtkompas ben je je weer bewust van wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je plezier en energie uit haalt. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat je weet hoe je elke dag de goede keuzes kunt maken. Keuzes die maken dat jij ook je leven en je baan zo weet in te richten dat ze beter bij je passen. Het zorgt ervoor dat je beter prioriteiten kunt stellen zodat je niet het gevoel hebt stress te krijgen van alle leuke, interessante, uitdagende en toffe dingen. Het zorgt ervoor dat jij rust kan ervaren bij ‘nee’ zeggen en ook dat je voluit ‘ja’ kunt zeggen tegen de dingen die op dat moment het allerbeste passen. Daarbij leer je hoe je voor de rest van je leven op deze manier kunt omgaan met jezelf, je werk en je leven. Het is een vaardigheid, een skill die je keer op keer in kunt zetten in verschillende fasen en bij verschillende vraagstukken.

Moet ik van baan wisselen na het doorlopen van het Krachtkompas?2018-07-21T12:50:09+00:00

Nee, je hoeft zeker niet van baan te wisselen. Het gebeurt zelfs dat mensen hernieuwd verliefd worden op hun eigen baan. Of dat ze precies weten wat ze aan hun huidige baan kunnen veranderen om hem weer aan te laten sluiten. Maar het kan natuurlijk wel gebeuren dat je tot het inzicht komt dat je van baan wilt wisselen, of ondernemer wilt worden. Wat er straks ook voor jou uitkomt, in alle gevallen leer je in het Krachtkompas hoe je jouw vervolgstappen gedegen en veilig vorm kunt geven.

Wil je contact over de membership-omgeving?

Heb je vragen over de membership-omgeving? Of heb je problemen met inloggen en bovengenoemde stappen allemaal al geprobeerd? Vermeld dan in onderstaand formulier of je Apple of Windows gebruikt, en welke browsers je geprobeerd hebt. We proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen voor een oplossing.

  Één-op-één coaching

  Loop je vast? Heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Je kunt je vragen altijd delen in de groepssessie. Maar wil je persoonlijk, verdiepend, één-op-één aan de slag, neem dan contact op met je coach voor een persoonlijke coachingsessie. Deze kan telefonisch plaatsvinden of online, maar ook op ons kantoor in Driebergen ben je natuurlijk van harte welkom!

  Ook handig

  Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

  Hier vind je de veelgestelde vragen over jouw traject en de membershipomgeving.

  Wil je meer weten over de diensten van de Empowerment Company? Bekijk dan onze website.

  Ga naar de bovenkant