Geen lid of toegang2019-10-30T13:18:42+00:00

Hi,
je bent op het moment niet ingelogd of hebt geen rechten voor deze content.

Inloggen
Contact

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat kan ik doen?2019-12-11T13:31:32+00:00

Ga naar de login pagina van de Empowerment Company member omgeving.

Je komt dan in het scherm waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Je kiest in dat scherm voor ‘wachtwoord vergeten’: dat zie je onder het invulveld staan.

Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld voor het Krachtkompas. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen.

Let op: de afzender van deze email is ‘Wordpress’. Dit wordt wel eens als spam gezien, dus check ook even je spambox en/of reclamebox in je mail.

Help! Het inloggen lukt niet.2021-10-12T08:18:14+00:00

Heb je de juiste inloggegevens gebruikt, maar lukt het inloggen toch niet (blijf je bijvoorbeeld terugkomen op de inlogpagina), dan kan je het volgende proberen:

  • Optie 1: Log in via een zogeheten incognitovenster of InPrivate venster. Dit venster vind je via de balk van je browser, rechtsboven bij het menu. Er opent dan een nieuw venster waarin je de Membership omgeving kunt opzoeken om in te loggen. Gebruik hiervoor de volgende link: https://members.empowermentcompany.nl/wp-login.php
  • Optie 2: Het kan zijn dat de browser waarmee je wilt inloggen, een oude instelling onthoudt en het inloggen daardoor niet (meer) lukt. Vaak lost dit probleem zich op door de zoekgeschiedenis / browsegeschiedenis te wissen via de instellingen van je browser. De instellingen vind je via de menubalk van je browser. Voor het wissen doorloop je de volgende stappen:

1. Sluit eerst alle vensters van de membership omgeving;
2. Klik dan op je browse geschiedenis;
3. Kies ervoor om alle geschiedenis te wissen, vink alle opties aan die aangeboden worden om te wissen.

  • Optie 3: Probeer in te loggen via een andere browser, dus bijvoorbeeld via Mozilla Firefox, Safari of Internet Explorer. Wil je inloggen met je laptop en lukt dat niet? Kijk dan of inloggen wel lukt via je tablet of smartphone.

Heb je nog steeds hulp nodig bij het inloggen? Neem dan contact met ons op via support@empowermentcompany.nl (met, indien van toepassing, jouw coach in cc). Vermeld daarbij of je Apple of Windows gebruikt, en welke browsers je geprobeerd hebt. We proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen voor een oplossing.

Loop je in het weekend vast of heb je urgent hulp nodig én heb je eerst alle bovenstaande opties al geprobeerd? Stuur dan een WhatsApp-bericht.

Toegang tot de modules van het Krachtkompas2020-11-27T10:25:50+00:00

Via het hoofdmenu item Krachtkompas vind je het overzicht met alle modules.

Goed om te weten: als je start, krijg je toegang tot de introductiemodule en module 1. De andere modules worden vervolgens wekelijks vrijgegeven.

Wanneer je eerder toegang nodig hebt tot modules neem dan met ons contact op, via support@empowermentcompany.nl.

Ga naar de bovenkant